IMGL5947.jpg
IMGL5952 - Copy.jpg
IMGL6070.jpg
right-bg.jpg
shooting-18.jpg
shooting-21.jpg
shooting-3s.jpg
shooting-40.jpg
shooting-4.jpg
shooting-8.jpg
shooting-9.jpg

Buna, dragele mele! Sunt Katty si voi fi fotografa ta!!

 

O sa incerc sa explic foarte pe scurt cateva detalii despre sedinta foto pentru videochat si importanta fotografiilor pentru un model de videochat, indiferent daca lucreaza de acasa sau de la studio.

Inainte de toate va oferim avantajul de a lucra cu o femeie fotograf!! si nu cred ca e nevoie sa dezvoltam acest subiect! 

Daca esti model de videochat inseamna ca stii cu siguranta cat de importanta este imaginea si ce impact are prima impresie asupra incasarilor tale! O fotografie reusita, cu atitudine si de o calitate superioara, o sa iasa intotdeauna in evidenta, ceea ce duce la mai multe click-uri, traffic mai bun si  incasari mai mari.

Sedinta foto pentru videochat se va desfasura intr-o locatie propusa de client sau intr-un studio foto inchiriat. Indiferent unde se va face, echipamentul  foto si detaliile tehnice le lasi in seama noastra!

fotografii videochat

Cum va decurge o sedinta foto

Din proprie experienta, in peste 90% din cazuri, modelul este mai relaxat daca in camera unde se desfasoara shootingul nu mai este nimeni in afara de fotografa!

Durata sedintei foto depinde de cat de dezinvolt este modelul, de numarul tinutelor in care se va schimba si numarul decorurilor in care se va poza. Apropos de aceste aspecte: nu vor exista limite de tinute ori decoruri, doar de timp. Astfel, o sedinta de 10 fotografii nu va dura mai mult de doua ore.

In cadrul unui astfel de shooting se vor realiza  fotografii glamour , fotografii de tip erotic, dar si fotografii de tip explicit pentru modelele care doresc. Orice foto shooting va include fotografii pentru free channel dar si pentru premium channel, aceste detalii stabilindu-se la inceputul fiecarei sedintei.

Editarea fotografiilor: Toate fotografiile vor beneficia de editare avansata. se pleaca de la editare de baza (contrast,lumina,culori), eliminarea defectelor ( cosuri, semne,etc) , interventie subtila asupra formelor corpului, creare effect soft skin,  procesul culminand cu efectul final de revista.

fotografii modele videochat

In ceea ce  priveste modificarea formelor corpului, ne referim la modificari minore, in niciun caz nu vom slabi un model 10 kg, astfel de cerinte exista si se vor comisiona aparte! Nu le recomandam, dar asta nu inseamna ca nu se pot executa!

Timpul necesar prelucrarii variaza in functie de numarul total de fotografii, dar si de pretentiile modelului! In mod normal, un set de 10 fotografii se poate livra in 2-4 zile de la selectarea lor.

Livrarea fotografiilor se va face pe suport dvd sau prin transfer electronic, in functie de preferinte sau posibilitati.

Mentionam ca modelele pe care le vedeti pe site (in poze sau video), au acceptat sa postam materiale cu ele.

Va incurajez sa cereti cat mai multe detalii folosind numerele de telefon sau sectiunea Contact !